Welkom bij Yoga Sophie

Yoga les volgen?
Dat doe je bij Yoga Sophie Barendrecht. Sophie is een erkend yoga docent.
Zij geeft yoga les in kleine groepen en geeft persoonlijke aandacht tijdens de yogalessen.

Neem contact met ons op voor een proefles!

Hatha yoga

Hatha yoga
Is de meest bekende yoga vorm in het westen. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan lichaamshoudingen (asana’s), en ademhalingstechnieken (pranyama).
Iedereen kan hatha yoga beoefenen, ongeacht conditie, gewicht, leeftijd, lenigheid of lichaamsbouw. Er zit geen enkele competitie in de yoga; noch met anderen noch met jezelf.
Hatha yoga helpt je om je lichaam, adem en geest beter te leren beheersen. Vandaar dat deze heel geschikt is om te onthaasten en stress te verminderen, waardoor je gezondheid en gevoel van welbevinden toe nemen. Meer informatie….

Sophie
Ik gebruik in mijn yogalessen mijn achtergrond als fysiotherapeut. Daarom besteed ik veel aandacht aan een rustige opbouw van de oefeningen en het uitvoeren van de houding of beweging vanuit een stevige basis in je lichaam. Je leert zo ontspannen mogelijk te bewegen. Dit vraagt aandacht en luisteren naar je lichaam. Het leren loslaten van de spanningen en het versterken van de basiskracht in je lichaam geven verdieping van de ademhaling en meer ruimte. Meer informatie…

Zie hier voor het lesrooster en de tijden

Nog vragen? neem contact met ons op via het onderstaand formulier of bel: 0180 617 358